Over Borduur Tekst Apeldoorn

Borduur Tekst Apeldoorn is opgericht in 1984. In deze periode borduurden wij op groene naamlinten, zwarte blokletters, voor militairen. Nadat begin jaren 90 het groene gevechtspak werd vervangen door het moderne woodland tenue werden de naamlinten door defensie zelf verstrekt. Deze worden tot op de dag van vandaag geweven aangeleverd aan nieuw opgekomen personeel van de landmacht.

Een voorbeeld van een geborduurd naamlint.

 Naamlint klein 10

Borduren van logo's in beroepskleding van horecapersoneel, handdoeken, servetten, petten, schorten en halterschorten.

Na deze intensieve periode is ons bedrijf over gegaan op het borduren van logo's in beroepskleding van horecapersoneel, handdoeken, servetten, petten, schorten en halterschorten. Door de aanschaf van een Italiaans design programma is het mogelijk alle logo's zelf te ontwikkelen. Wij zijn een klein bedrijf dat snelheid en accuratesse hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn er trots op dat veel van onze producten door met name horeca bedrijven in heel Nederland worden gedragen. Ook zien wij het als een eer voor u te mogen werken.

Een geborduurd logo van een van onze klanten.          Een koksjas geborduurd voor een hobby kok.

Hofleverancier 10                            Koksjas

Vriendelijke groet,

A.J. Helmendach-Visser

055-5220246

Mail : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief