Mama worden

Gaat uw vrouw of vriendin binnenkort mama worden? Wees er dan snel bij. U weet beiden wat de naam van de baby gaat worden. U bent wat dat betreft iedereen een stap voor. Bij ons kunt u terecht voor het kraam cadeau bij uitstek.

Handdoek borduren

Wat is er mooier dan direct na de geboorte aan te komen met een geborduurde handdoek met de naam van de kleine erop. Niemand hoeft meer te vragen hoe de baby heet. De geborduurde handdoek ligt bij de baby en is het eerste succesvolle kraamcadeau voor mama.

Waardevol geschenk voor mama

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten heeft u een waardevol geschenk. Onze polyneon garen blijven hun mooie glans behouden. Ook na vele malen wassen is deze handdoek nog een sieraad op het aankleedkussen.

Bestel nu online de handdoek voor mama

Als u vandaag nog een bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat deze geborduurde handdoek zo snel mogelijk bij u op de deurmat ligt. Een mooi cadeau waar de kersverse mama nog jarenlang vertederd naar zal kijken.

 

 

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief