Kraam kado

Kraam kado

Als er een nieuwe bady wordt geboren hoort daar een kraam kado bij. Als u op visite gaat geeft u het mooiste kraam kado aan de kersverse moeder. Een mooie gekleurde handdoek met de geboorte datum en de naam van de jongste spuit erop geborduurd.

Geborduurde handdoek

Kies een mooie kleur en vul de tekst in. Bestel nu direct online een mooi geborduurde handdoek. Binnen enkele dagen ontvangt u dit mooie geborduurde geschenk.

Mooi kraam kado

Als u bij ons een geborduurde handdoek besteld heeft u een kwalitatief mooi produkt in handen. De moeder  van de kleine zal uw geschenk zeer waarderen. Elke keer als de moeder deze geborduurde handdoek ziet zal dit een vertederende blik opleveren. U kunt op haar waardering rekenen, succes is verzekerd.

Voordelen van dit kraam kado

Ook na het wassen blijft deze handdoek zijn kleuren behouden. Door de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen blijft dit geschenk jarenlang een sieraad voor de gebruiker.

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief