Kraam cadeautjes

Een nieuwe bady is geboren en daar horen kraam cadeautjes bij. U gaat op visite en dan geeft u een van de mooiste kraam cadeautjes die u kunt bedenken aan de nieuwe moeder. Een mooie badhanddoek met de naam en de geboorte datum van de kleine nieuwe spuit erop geborduurd.

Kraam cadeautjes

Bij het zoeken naar mooie kraam cadeautjes is een geborduurde handdoek een kwalitatief mooi geschenk. De nieuwe moeder zal uw welgemeende kraam cadeau zeer waarderen. Jarenlang zal deze geborduurde handdoek een blik van vertedering in de ogen van de moeder opleveren. U kunt op haar waardering rekenen, succes verzekerd.

Voordelen van dit kraam cadeautje

Ook na vele malen wassen blijft deze badhanddoek zijn kleuren behouden. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen blijft dit cadeau een sieraad voor de gebruiker.

Bestel nu rirect online uw kraam cadeautjes

Bestel nu direct online bij ons uw kraam cadeautjes en wij zorgen ervoor dat deze cadeautjes zo spoedig mogelijk bij u in huis zijn.

 

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief