Kraam cadeaus

Een nieuwe bady is geboren en daar horen kraam cadeaus bij. U gaat zo snel mogelijk op visite en dan geeft u een van de mooiste kraam cadeaus die u kunt bedenken. Een mooie badhanddoek met de naam en de geboorte datum van de nieuwe kleine erop geborduurd.

Kraam cadeaus voor de nieuwe moeder

Bij het zoeken naar de mooiste kraam cadeaus is een geborduurde handdoek precies wat u zoekt. De nieuwe moeder zal uw welgemeende kraam cadeau zeer waarderen. Jarenlang zal deze geborduurde handdoek, het mooiste karaam cadeau, een blik van vertedering in de ogen van de moeder opleveren. Ook na jaren kunt u op haar waardering rekenen, succes verzekerd.

Geborduurde handdoek

Kies een mooie kleur en vul de tekst in. Binnen enkele dagen ontvangt u dit mooie kraam cadeau. Ook na vele malen wassen blijft deze badhanddoek zijn mooie kleuren behouden. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen blijft dit kraam cadeau een sieraad voor de gebruiker.

Direct online een kraam cadeau bestellen

Bestel nu direct online een mooi kraam cadeau voor de jonge moeder.

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief