Handdoek met tekst

Een handdoek met tekst borduren is een mooie manier om een handdoek tot een persoonlijk geschenk te maken. De handdoek zal bij de ontvanger in de smaak vallen.

Tekst borduren

Door een handdoek met tekst te borduren, wordt de handdoek herkenbaar voor de ontvanger. Hierdoor wordt de handdoek persoonlijk. De eigenaar zal zich verbonden voelen met de tekst. Dit kan een naam van een vereniging of instelling zijn.

Handdoek met tekst borduren

Het borduren van een tekst of naam op een handdoek is een blijk van waardering voor de ontvanger van dit mooie geschenk. Er spreekt een verbondenheid uit. De gever van de geborduurde handdoek met tekst maakt er een persoonlijk cadeau van. Door de hoge kwaliteit van de handdoek en de materialen die zijn verwerkt, blijft deze handdoek met tekst jarenlang een sieraad voor de gebruiker.

Bestel nu direct online uw handdoek met tekst

Bestel nu direct online uw handdoeken met tekst en wij zorgen ervoor dat deze handdoeken zo spoedig mogelijk bij u in huis zijn.

Veilig betalen

  • Veilig betalen met iDeal

Ideal

Verzenden

  • Vóór 18:00 uur besteld, dan gaan we direct voor u aan het werk. Alle produkten worden op bestelling gemaakt. Bestel dus ruim op tijd.
postnl

Nieuwsbrief